Thursday, March 12, 2009

Thanks...



Terima kasih daun keladi untuk hadiah birthday yang awal dari tarikhnya ini.Esok bertambahlah umur aku lagi satu tahun.Macam biasa bila fikir pasal angka angka yang terus menunjukkan pertambahan kita akan kata apa ada pada angka.tapi hakikatnya ia adalah pertambahan usia yang dipinjamkan oleh-Nya.Moga dengan pertambahan usiaku ini aku menjadi manusia yang lebih matang dalam hidup dapat bertindak sejajar dengan kematangan dan pengalaman yang ada.Semoga aku menjadi hamba yang lebih baik dan beriman, anak yang taat,rakan yang disenangi dan teman yang memahami.

1 comment:

etaz said...

Walaupun dah lambat aritu, tapi masih in the month of your birthday...

Bertambah umur, betambah lah banyak perkara. Bagaimana kita nk handle perkara yang bertambah itulah penentuan siapa kita beberapa tahun akan datang...hmm dah pening kat sini..

Hahah apa pun wishing you all the bless of happiness and luck for this year. Cheers..